16/05/2019 – REVIEW THIS CAN HURT – WORLDS APART

Het tweede full album van This Can Hurt wordt gereleased op 15 juni. Wij kregen de eer voor te luisteren en waren sterk onder de indruk!

This Can Hurt

This Can Hurt….ze zijn moeilijk…moeilijk in een hokje te plaatsen; de band wordt vooral door adepten van de donkerdere genres gesmaakt en doopt hun stijl als “Industrial Post Wave”. Deze nieuwe wijkt volgens ons enigzins af van de zichzelf aangemeten stijl en mikt op het bredere publiek; een gegeven waar niets fout mee is, integendeel.

Worlds Apart is een dijk van een plaat! Eentje van het soort die boeit van gesproken intro tot het bittere einde. Een plaat die we steeds opnieuw draaiden.

De meeste songs beginnen met een zachte intro om al gauw als heuse energiebommetjes te ontploffen, steeds met dat kenmerkende, duistere sfeertje in elke track!

Some Days is de uitzondering op de regel en is een “ballad” geworden. Eentje die hart en ziel raakt.

Worlds Apart sluit af met een prachtig For You, een knappe song die begint in alle sereniteit, piano en een dreigende baslijn om midden de song te exploderen als een rijpe kers op de taart!

Worlds Apart is een steengoeie plaat geworden. Een plaat die verdient geluisterd te worden. Vergelijken doen we niet graag maar toch…RKTKNN…..Watch out!!!

This Can Hurt: wij willen veel meer van jullie! Thumbs up!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.